Startup-vacatures

\\ Codidact Deventer is op zoek naar young professionals met ambitie voor IT en/of ondernemerschap.

Heb jij affiniteit met nieuwe technologieën en zou je willen ontdekken of ondernemerschap iets voor jou is? Of wil je ondernemen, maar heb je nog geen business idee? Binnen Codidact hebben we ideeën ontwikkeld binnen diverse sectoren die wij kansrijk achten en waarvoor we investeringskapitaal beschikbaar hebben.

Wat kun je op z’n minst verwachten?

  • Een persoonlijk traject dat zich richt op nieuwe technologische innovaties en ondernemerschap.
  • Werken aan nieuwe uitdagingen. Daarbij staan experimenteren, innoveren en samenwerken centraal.
  • Bedenken en bouwen van innovatieve IT-oplossingen.
  • Regie over je eigen carrière.
  • Een grote variëteit aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld kennis uitwisselen, brainstormsessies, innovatieve oplossingen bedenken, in contact komen met bedrijven, etc.

Spreken de onderstaande startup-vacatures jou (nog) niet aan, maar ben je wel geïnteresseerd geraakt? Neem dan ook contact met ons op. De omschrijvingen liggen niet vast en in overleg is nog veel mogelijk. Samen met jou gaan we aan de hand van je persoonlijke interesses op zoek naar een passende uitdaging.

MainView

Fase
Ontwikkeling

Software developer
We zijn op zoek naar iemand die het een uitdaging vindt om de beveiliging en authenticaties van gegevensopslag te waarborgen: gegevensauthenticatie & -verificatie, tijdstempeltechnologie, Smart Asset Management, etc.

In het MainView platform kunnen ondernemers informatie over rechtspersonen registreren, wijzigen en delen. Het platform functioneert als een “Single Source of Truth” of Self-Sovereign-Identity voor ondernemers om hun activiteiten veilig en transparant in één overzicht te beheren en te delen. De ondernemer is eigenaar van zijn eigen gegevens en draagt zijn verantwoordelijkheid. Met het platform heeft de ondernemer de mogelijkheid om op verzoek alle relevante documenten te delen met geselecteerde ondersteunende partijen.

Archeolink

Fase
Ontwikkeling

Kartrekker / Software developer
We zijn op zoek naar iemand die het leuk lijkt om in deze spin-off een kartrekkende rol op zich te nemen met eventuele mogelijk om op termijn mee te participeren in het bedrijf. Inhoudelijke kennis over archeologie is niet nodig, maar interesse in de toepassing van new-tech oplossingen in de archeologie is wel een pré. Als je ervaring hebt op het gebied van softwareontwikkeling en databases wordt dat gewaardeerd, maar ook dit is geen vereiste

Archeolink is een spin-off met het bedrijf ‘Tijdlab’. Samen met Tijdlab zijn we een database aan het uitbouwen waarmee we denken een belangrijke rol te kunnen vervullen in de wereld van archeologie. Hierbij moet je denken aan VR en AR toepassingen voor musea, big data voor planning en begroting van toekomstige opgravingen en een bron van relevante data ten behoeve van de wetenschap voor overzicht en inzicht.

Codi

Fase
Ontwikkeling

Software developer
We zijn op zoek naar een IT’er die het een uitdaging vindt om deze Proof of Concept (PoC) verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te brengen. Omdat het platform nog een PoC is, heb je nog genoeg ruimte voor eigen creativiteit.

Codi is een platform om op een vrije en zelfgestuurde manier te werken aan je eigen business ideeën. Stippel je eigen route uit en krijg grip je eigen ontwikkeling. Word geïnspireerd & geïnformeerd en pas je opgedane kennis direct toe. De potentie hiervan is groter dan Codidact alleen en wij denken hiermee het hele onderwijs veranderen. Kijk voor meer informatie over onze software op codi.codidact.nl.

Complementaire teams

Fase
Ideevorming

Kartrekker / Software developer
We zoeken iemand die het leuk lijkt om in deze startup vanaf de ideefase al betrokken te willen zijn met eventuele mogelijk om op termijn mee te participeren in het bedrijf.

Succesvolle startups bestaan vaak uit complementaire teams. Binnen Codidact proberen we door middel van persoonlijkheidskenmerken complementaire teams samen te stellen. Om dit te realiseren, liggen er twee uitdagingen. De eerste uitdaging is het ontwikkelen van een systeem dat op een speelse manier iemand leert kennen.
Een tweede uitdaging is het inzetten van data om te kunnen leren van successen en mislukkingen uit het verleden.

SWAPP-house

Fase
Ideevorming

Kartrekker / Software developer
We zoeken iemand die het leuk lijkt om in deze startup vanaf de ideefase al betrokken te willen zijn met eventuele mogelijk om op termijn mee te participeren in het bedrijf.

Een woningruil platform voor mensen die een andere woning zoeken die bij hun levensfase past en willen ruilen. Authentieke panden zijn erg gewild. Eenmaal één in bezit is verhuizen extra lastig als je weer een authentiek pand wil. Dit platform moet faciliteren dat alle partijen aan het einde weer een pareltje in handen hebben.

Meedoen?

Dan verwachten wij dat jij:

  • (bijna) afgestudeerd bent aan een hogeschool of universiteit;
  • affiniteit hebt met (informatie)technologie en/of ondernemerschap.
  • een pro-actieve houding hebt in zowel halen als brengen.

Wanneer kun je deelnemen? 

Het hele jaar door, vaste startmomenten kennen we niet.

Hoelang kun je meedoen?

Zo lang er sprake is van wederzijds belang.

Interesse? Kom gerust een keer langs of neem contact op!

De Gasfabriek

Zutphenseweg 6B, Deventer

Apparatengebouw

Kelder

Mail ons

contact@codidact.nl